Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az olajat felforrósítom, ráteszem a hagymás zöldpaprikát és folytonosan kevergetve üvegesre fonnyasztom. Meghintem a pirospaprikával, rászórom a sót és a borsot majd a zúzott fokhagymát is belekeverem. Ezután hozzáadom a darált kolbászt valamint a darabokra aprított paradicsomot. Fedõ alatt 10 percig fõzöm, végül hozzáteszem a kolbászkarikákat.
A fõtt tészta közepébe öntöm a ragut és a tetejére locsolom a megmaradt tejfölt. Azonnal tálalom.
Hozzávalók (a raguhoz):
1 szál bácskai csípõs lángolt kolbász,
1 nagy fej vöröshagyma,
2 zöldpaprika,
2 paradicsom,
1 evõkanál olaj,
1 teáskanál piros fûszerpaprika,
1 gerezd fokhagyma,
só, törött bors,
25 dkg spagetti,
a tetejére 2 dl tejföl.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!