2024.05.14. - Bonifác

Uborkás burgonyafõzelék

Hozzávalók: 1 kg burgonya, kevés só, 1 darab ecetes uborka, 3 deka zsír, 3 deka liszt, evõkanálnyi reszelt vöröshagyma, egy deci tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy kilogramm burgonyát meghámozva apró kockákra vágunk, annyi sós vízben, hogy a burgonyát épp csakhogy ellepje, puhára fõzzük. Egy középnagyságú ecetes uborkát belereszelve (káposztareszelõn), vékony piros rántást és egy deci jó tejföld adunk bele és még kb. 5 percig forraljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!