2024.05.06. - Ivett, Frida

Pecsenyekacsamáj

Hozzávalók: 3-4 evõkanálnyi olaj, 50dkg pecsenyekacsamáj, 1 nagy vöröshagyma, 4-5 db érett paradicsom és zöldpaprika, 5 dkg szezánmag.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kacsamájat tisztítsd meg gondosan, majd az olajon süsd néhány percig. Add hozzá a felkatikázott hagymát,hintsd meg borssal, majorannával,rázogasd meg olykor-olykor.

Ha a hagyma szép üvegesre sült,dobd bele a cikkekre vágott paradicsomot, paprikát,sósd meg és szép békésen addig kevergesd-rázogasd a tûzön, míg a paprika és a paradicsom a neked megfelelõ állagú lesz.(Hiszen a lecsót mindenki másképp csinálja!)

Eközben egy másik serpenyõben,szárazon pirítsd meg egy kicsit a szezámmagot. Ha kész a lecsó, a máj is átsült már, tálalás elõtt szórd rá a magocskákat. Bátran kínálj hozzá kenyeret.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!