2024.05.14. - Bonifác

Rizsgolyócskák

Hozzávalók: 10 dkg hosszú szemû rizs, 15 dkg mascarpone, 1 dl tejszín, 1 csokor metélõhagyma, 1 csokor petrezselyem, 4 hámozott mogyoró, 2 evõkanál apróra vágott zöldfûszer − bazsalikom, metélõhagyma, petrezselyem.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fõzd meg a rizst, és keverd össze a mascarponéval, a tejszínnel és a vegyes zöldfûszerrel. A metélõhagymát és a petrezselymet aprítsd fel, a mogyorót forró vajon enyhén pirítsd meg, majd aprítsd fel. Vizezd be a kezed, és formálj golyókat a rizses masszából. Ebbõl a mennyiségbõl körülbelül 12-15 golyót készíthetsz. Forgasd meg a golyókat a metélõhagymában, a petrezselyemben és a mogyoróban, majd legalább két órára tedd a hûtõbe.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!