A fasírtmasszához: 60 dkg darált lapocka, 1 kis fej hagyma, 1 zsemle, 1 tojás, 5 gerezd fokhagyma, 2 ek paprika, 1 mk õrölt bors, 2 kk só, 2 ek vágott zöldpetrezselyem.
8 keménytojás, olaj a kisütéshez.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tojásokat megfõzöm, lehûtöm, megpucolom és félreteszem. A zsemlét beáztatom, majd kifacsarom. Az apróra vágott hagymát olajon megdinsztelem. Az összes hozzávalót jól összekeverem. A fasírtmasszát nyolcfelé osztom és mindegyikbe belecsomagolok egy keménytojást, majd forró olajban kisütöm.
Hosszában kettévágva teszem a hidegtálra.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!