2024.05.07. - Gizella

Busa vajban

Hozzávalók: 80 dkg busaszelet, 8 dkg vaj, 1 zöldségerõ Knorr leveskocka, 8 dkg zsemlemorzsa, 3 dl erõleves, 1 csokor petrezselyem, majoránna, halfûszerkeverék.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A halszeleteket besózzuk, halfûszerkeverékkel bedörzsöljük és 20 percig állni, hagyjuk. Zöldség erõleveskockával ízesített vízben megpároljuk. Közben a vajon megpirítjuk a zsemlemorzsát. Morzsolt majoránnával, felaprított petrezselyemmel, borssal fûszerezzük, majd felöntjük az erõlevessel. Állandó keverés mellett mártás sûrûségûre fõzzük.
A halat a fõzõlébõl kiemeljük, lecsöpögtetjük. Tálra helyezzük és leöntjük a vajas mártással.
Fõtt burgonyával és céklával körítjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!