2024.05.14. - Bonifác

Gombasaláta

Hozzávalók:

- 25 dkg apró erdei gomba
- 6 dkg sûrített paradicsom
- 1 kk olivaolaj
- 1 tk citromlé
- 1 ek fehérbor
- cukor
- só
- frissen õrölt feketebors
- 1 ek vágott zöldpetrezselyem
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A gombát megmosom és sós vízben puhára fõzöm, majd hûlni hagyom. A paradicsompürébõl, olajból, citromlébõl, fehérborból, vágott zöldpetrezselyembõl, valamint csipetnyi cukorból, sóból és borsból mártást keverek és a többi hozzávalóra öntöm. Néhány órára a hûtõbe teszem.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!