2024.05.13. - Szervác, Imola

Tejszínes csirkeleves

Hozzávalók:

- 2 l csirke alaplé
- 1 egész, fõtt, csíkokra vágott csirkemell
- 1,5 marék rizs
- 2 egész citrom leve
- 3 marék csíkokra vágott spenótlevél
- 2 db darabolt sárgarépa
- 1 marék laskára vágott káposzta
- só
- õrölt bors
- 1 dl tejszín
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Kevés ételízesítõvel vízben megfõzzük a csirkemellet.

A tejszín és a hús kivételével minden leves összetevõt egy lábasban fõzzük, amíg a zöldségek és a rizs puha lesz.

A leveshez adjuk a csíkokra vágott fõtt csirkemellet és a tejszínt, majd tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!