2024.05.14. - Bonifác

Kecskesajtos virsli püré

Hozzávalók: 10 dkg kecskesajt, 1 pár virsli, 1 dl tejföl, 1 csipet só, 1 teáskanál pirospaprika, 1 csipet bors, 1 szár kapor, 2 gerezd fokhagyma, 0,5 dl tejszín.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kecskesajtot elkeverjük a tejföllel a sóval a paprikával a borssal a tejszínnel. A kaprot összeaprítjuk és azt is hozzá adjuk. A virslit megfõzzük és botmixerrel össze turmixoljuk. A fokhagymát lereszeljük és ezt is hozzá adjuk a kecskesajtos krémhez, és berakjuk a hûtõbe 1 órára. Utána pirítóssal fogyasztjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!