Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A krémet desszertpoharakba öntöm. Nagyon finom a következõképpen elkészített kompóttal: 400 g cseresznye, egy csipet fahéj + gyömbér, kevés õrölt vanília, 1 tk liszt vagy étkezési keményítõ, ízlés szerint cukor és citromlé.
A gyümölcs 2/3 részét összeturmixolom, 4 ek. vízben 5 percig fõzöm, hozzáadom az ízesítõket és a maradék négybe vágott cseresznyéket és egy kis keményítõvel (kis vízben elkeverve) felforralom. Ha kihûlt, a krémre öntöm. (A legjobb friss cseresznyébõl és meggybõl) Kicsit macerás az elkészítése, de nagyon finom. Tehetsz bele egy kis cseresznyepálinkát is.
Jó étvágyat!