2024.05.13. - Szervác, Imola

Egres mártás

Hozzávalók: 50 dkg. egres, 4-5 ek. cukor, 1 ek. liszt, 1,5-2 dl tej, 1 csipet só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított egrest kevés vízzel, csipet sóval felforraljuk. Közben 1 ek lisztbõl, cukorból és a tejbõl habarást készítünk, majd a felforrt egresre öntjük. Újra forrásig tovább fõzzük. Nagyon gyorsan készíthetõ egyszerû, fõtt húsok mellé, vagy önmagában fogyasztva a gyerekek kedvence.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!