2024.05.13. - Szervác, Imola

Coleslaw

Hozzávalók: fél fej káposzta, 2 szál sárgarépa, fél szál póréhagyma, ízlés szerint: 1 alma, durvára tört dió.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az öntethez: 3 evõkanál majonéz, 1 teáskanál mustár, kevés ecet, kevés méz vagy cukor, só, bors.

A káposztát gyaluld egészen vékonyra, a répát hasonlóképpen. Ha almát is reszelsz hozzá, csepegtesd meg kevés citromlével. Az öntethez keverd össze a hozzávalókat, kóstolgatva ízesítsd. Keverd az öntetet a salátához, és lefedve hûtsd be minimum egy órára fogyasztás elõtt. A diót tálaláskor szórd a tetejére. Natúr húsok mellé, pirítóshoz, szendvicsbe is illik.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!