Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A Savarin-formát kivajazzuk, beleöntjük az egynemûvé kevert tésztát, elegyengetjük. 20-25 percig langyos helyen kelesztjük, majd 180 fokra elõmelegített sütõben 30 perc alatt megsütjük. Közben a tokaji aszút felmelegítjük (de ne forrjon), hozzáadjuk a gesztenyemézet, és gyöngyözve 8-10 perc alatt besûrítjük. Nem szabad forrnia most sem.
A szedret tányérra tesszük, és a forró tokajis méz harmadával meglocsoljuk. Ha megsült a tészta, kivesszük a sütõbõl, megszurkáljuk kötõtûvel, a tokajis méz felét rálocsoljuk, megvárjuk, míg beszívja, majd tálra borítjuk, és ezt az oldalát is meglocsoljuk a maradék tokajis szósszal.
Jó étvágyat!