Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A majonézt simára keverem a kefirrel, a borral, a nagyon apróra vágott snidlinggel, és kevés sóval, borssal ízesítem. Ezután a sós hagymát belekeverem. A zselatint kis lábosba szórom, ráöntöm a tejet, és néhány percnyi áztatás után kis lángon, folyamatos kevergetés közben folyósra olvasztom.
Elkészítése: mély salátástálba öntöm a mártást, hozzáadom a közben leszûrt burgonyát, és belekeverem a már csak langyos zselatint. Egy koszorúformát folpack fóliával kibélelek, beleöntöm a majonézes burgonyát, majd a tetejét is befedem. A hûtõszekrényben szilárdulásig hûtöm. Tálalás elõtt szép tálra borítom, és a tetejét tetszés szerint feldíszítem. Koszorúforma híján õzgerinc vagy egyéb kerek formát is használhatunk, az a lényeg, hogy a burgonya jól adagolható, szeletelhetõ legyen.
Jó étvágyat!