2024.05.14. - Bonifác

Tiramisu alla frutta

Hozzávalók: 30 dkg mascarpone, 20 dkg cukor, 3 db tojás sárgája, 20-25 db savioardi (babapiskóta), 2 pohár narancslé 100%-os, 1/2 kg gyümölcsök (friss).
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Dolgozzuk el a tojássárgáját a cukorral mindaddig, amíg egy jó állagú krémet nem kapunk, majd adjuk hozzá a mascarpone-t és újfent jól elkeverjük.

Mossuk és pucoljuk meg a gyümölcsöket (pl. Õszibarack, nektarin, eper, erdei gyümölcsök, szilva, szõlõ, sárgabarack stb.) és nagyobb darabokra vágjuk fel. Vegyünk elõ egy üvegtálat, majd a narancslébe áztatott babapiskótákkal egy réteget lerakunk a tálra, majd rárétegezzük a gyümölcsdarabokat és a mascarpone krémet. Addig rétegezzük amíg az alapanyagok el nem fogynak. Kb. 1-2 órára állni hagyjuk a hûtõben.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!