Hozzávalók: 1 db burgonya, 1 fej vöröshagyma, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 1 ek pirospaprika, babérlevél, õrölt bors, 1 db tárkony, 1 csipet bazsalikom, 1 csipet borsikafû, 1 mk liszt, 1 mk tejföl, 1 ek tej, 1 dl étolaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az olajjal, hagymával és paprikával pörkölt alapot készítünk és beletesszük a krumplit, zöldségeket, fûszereket, (tárkony, bazsalikom, borsikafû el is hagyható, de velük finomabb) és kevés vizet aláöntve pároljuk, kb 20 perc, utánna felöntjük annyi vízzel amennyi levest akarunk, ha felforrt behabarjuk. Csipetkét szaggatunk bele.
Jó étvágyat!