Hozzávalók 4 személyre: A pudinghoz: 1 zacskó csokoládéízû pudingpor, 2,5 dl tej, 2,5 dl tejszín, 3 evõkanál cukor. A mártáshoz: 1 zacskó vaníliaízû desszertkrémpor, 5 dl tej, 6 evõkanál kókuszreszelék, 2 evõkanál cukor, esetleg mentalevél.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A pudingport 6 evõkanál tejben csomómentesre keverjük, és hozzáadjuk a cukrot. A többi tejet a tejszínnel együtt felforraljuk, belekeverjük a pudingporos folyadékot és felfõzzük. A pudingot desszertespoharakba szétosztjuk, és hûvös helyre állítjuk. A krémhez a desszertkrémport 3 evõkanál tejben csomómentesre keverjük. és hozzáadjuk a cukrot.
A maradék tejet 4 evõkanál kókuszreszelékkel együtt felfõzzük. Belekeverjük a krémporos folyadékot, állandó keverés mellett összeforraljuk, majd kihûtjük. A félretett kókuszreszelékkel és mentalevéllel díszítjük. A kókuszos vaníliakrémet külön kínáljuk hozzá.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!