2024.05.12. - Pongrác

Habcsók, habkarika

Hozzávalók: 6 tojásfehérje, 40 dkg porcukor, pár csepp citromlé.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tojásfehérjéket a cukorral és pár cseppnyi citromlével kemény habbá verem. A masszát habzsákba téve kizsírozott sütõlemezre nyomok belõle tetszetõs mintákat. Egy-egy adagot kevés ételfestékkel is szinezhetek.

A sütõ legalacsonyabb fokozatán, félig nyitott sütõajtó mellett kb 2 óra hosszat inkább szárítom, mint sütöm. Ilymódon karácsonyfadíszeket is készíthetek.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!