Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húsokat letisztítjuk, váltott vízben többször átmossuk, és feldarabolva az elõzõleg legalább 24 óra hosszat hideg vízben áztatott füstölt hússal együtt csak annyi sótlan vízbe tesszük (mert a füstölt hús sós!), amennyi szûken ellepi. Majdnem puhára fõzzük. Ezután a megtisztított, és karikákra vágott zöldséget, a reszelt vöröshagymát és a szétzúzott fokhagymát is hozzátesszük. A törött borssal meghintjük, és olyan puhára fõzzük, hogy a csontok kicsússzanak belõle. Ezután metéltre vágjuk, és a zöldséggel együtt formába tesszük. A levét rászûrjük. Megdermesztjük, és felszeletelve tálaljuk.