piskótához: 7 tojás, 7 púpozott evõkanál finomított kristálycukor, 2 teáskanál Nescafé, 7 púpozott evõkanál rétesliszt, fél csg sütõpor;a krémhez: 25 dkg Rama margarin, 20 dkg porcukor, 3 evõkanál Nescafé, 2 teáskanál kakaópor
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Közben elkészítem a torta krémjét. A Rama margarin felét felolvasztom, belekeverem a porcukrot, a Nescafét, a kakaóport. Ha a cukor felolvadt benne, akkor adom hozzá a többi hideg margarint, és az egészet nagyon habosra, könnyûre kikeverem.
A kihûlt piskótát a formából kiborítom, majd legalább 4 vékony lapra vágom, és megkenem a kávékrémmel. Egymásra borítva kicsit összenyomom, és a torta tetejét meg az oldalát is bevonom a maradék krémmel. Kávészemekkel és Nescaféval díszítve, hidegen kínálom.