2024.05.12. - Pongrác

Gesztenyés mignon

Hozzávalók:

30 dkg gesztenye, 20 dkg cukorból 2 dl vízzel készült szirup, kis kanál likõr, 2 dkg világosra pirított darált mogyoró, reszelt csokoládé
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A gesztenyét megfõzzük, meghámozzuk, szitán áttörjük, a szirupba beleadunk likõrt, az áttört gesztenyét, a pirított, darált mogyorót, és sûrûre fõzzük. Ezután vízzel nedvesített táblára tesszük, és ujjnyi vastagra kinyújtjuk, kockára vágjuk, reszelt csokoládéban meghempergetjük, és minyonformába tesszük.
Gesztenyés mignon
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!