2024.05.14. - Bonifác

Rizses káposzta

Hozzávalók: 1 kg savanyú káposzta, 25 dkg rizs, só, 2 dl tejföl, 2-3 szem borókabogyó, 1 babérlevél, 1 csipet kapor, 1 gerezd fokhagyma, pirospaprika, kevés olaj, liszt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A jól kimosott savanyú káposztát megfuttatjuk egy kis olajon. Felengedjük annyi vízzel, hogy a tetejét három ujjnyira ellepje. Sózzuk, beletesszük a borókabogyót, a babért, a kaprot, a fokhagymát, a rizst és másfél óráig fõzzük. Idõnként megkeverjük. Ha elkészült, és minden puha, egy kevés világos paprikás rántással berántjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!