Hozzávalók: 5 kg alma, 2 kis evõkanál nátrium benzoát.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és meghintjük nátrium benzoáttal. 1-2 órát hagyjuk állni, de közben többször megkeverjük. Jól kifacsarjuk, és tisztára mosott üvegekbe rakjuk. A tetejére még egy csipet tartósító szer kerülhet. Lezárjuk, és a végleges helyére tesszük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!