2024.05.13. - Szervác, Imola

Francia burgonya

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 2 dl tejföl, 1 tojássárgája, só, csipetnyi reszelt szerecsendió, 8 dkg vaj vagy margarin.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyát karikára vágva fõzzük meg sós vízben. A tûzálló tál aljára margarint teszünk, bele a burgonyát, picit megsózzuk. A tejfölbe belekeverjük a tojássárgát, ismét pici sót, csipet szerecsendió teszünk bele, és leöntjük vele a burgonyát. A tetejére margarin- vagy vajdarabkákat teszünk. Jó meleg sütõben 15 percig sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!