Hozzávalók 4 személyre: 100gr krémsajt, 200gr reszelt sajt, 50gr vaj, 100ml tejfõl, só, frissen örölt bors, petrezselyemzöld, kb.1/2 limett leve.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A vajat, tejfölt, krémsajtot simára keverjük, annyi reszelt sajtot adunk hozzá amig kenhetõ keménységû lesz. Sóval, frissen örölt borssal és a finomra vágott petrezselyemzölddel, limett lével ízesítjük. Formába, fóliába, mübélbe töltjük. Hûtõben sokáig eláll. Használhatjuk reggelihez, sonka,különbözõ zöldségek töltéséhez, sajttortához, hidegtálak díszítéséhez stb...
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!