Hozzávalók 4 személyre: 120 g dióbél, 2 ek. akácméz, 200 g szõlõ, 2 db alma, 2 db körte, 1 db narancs, 1 db limett.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A gyümölcsöket alaposan megmossuk, szárazra rázzuk, lecsepegtetjük. A szõlõt leszemezzük, (ha nagyszemû akkor félbe vágjuk) az almát, körtét héjával együtt, a narancsot lehéjazva, kockákra vágjuk. Salátástálba téve rácsöpögtetjük a limett levét, majd rászórjuk az apróra darabolt naturon megpirított dióbelet, és rácsorgatjuk az akácmézet.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!