2024.04.19. - Emma

Hideg torma mártás

A tormagyökeret megtisztítjuk, megmossuk s tiszta ruhával leszárítva, megreszeljük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ha nagyon erõs a torma s nem kedveljük olyan erõsen, rövid idõre a nyitott sütõbe tehetjük, de vigyázva, hogy fehér színét megtartsa. Ha kivettük, ráöntünk egy kanál húslevest s csak azután készítjük el ecet, olaj, só s egy kis cukorral a mártást.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!