2024.04.20. - Tivadar
bohócdoktor vizit szja 1%

Gyümölcsös õz

Gyümölcsös õz

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók:
1,25 kg õzhús
Tengeri só
mustár
olaj
2 evõkanál margarin
1 doboz gomba
2 dl vörösbor
zöldség zöldje
bors
8 db szilva
4 körte
4 alma/ bármilyen gyümölcs

Elkészítés módja:
Õzhúst felszeletelünk, megsózunk, megmustározunk, és serpenyõben forró olajban átsütjük mindkét oldalát. Másik edényben felolvasztunk margarint, beledobunk 1 doboz lecsöpögtetett szeletelt gombát, vörösbort, zöldség zöldjét és a hússzeleteket. Letakarjuk, és 10 percig pároljuk. Hozzáadunk félbevágott szilvákat, körte-és almanegyedeket, és még további 5 percig együtt pároljuk.
A vadhús kiválóan kihozza a hozzá tálalt gyümölcsök aromáját.
Dr. Csábi Bettina / Álomdiéta
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!