Ft
Csak regisztrált felhasználóknak!
Hozzávalók:
1,25 kg õzhús
Tengeri só
mustár
olaj
2 evõkanál margarin
1 doboz gomba
2 dl vörösbor
zöldség zöldje
bors
8 db szilva
4 körte
4 alma/ bármilyen gyümölcs
Elkészítés módja:
Õzhúst felszeletelünk, megsózunk, megmustározunk, és serpenyõben forró olajban átsütjük mindkét oldalát. Másik edényben felolvasztunk margarint, beledobunk 1 doboz lecsöpögtetett szeletelt gombát, vörösbort, zöldség zöldjét és a hússzeleteket. Letakarjuk, és 10 percig pároljuk. Hozzáadunk félbevágott szilvákat, körte-és almanegyedeket, és még további 5 percig együtt pároljuk.
A vadhús kiválóan kihozza a hozzá tálalt gyümölcsök aromáját.
Dr. Csábi Bettina / Álomdiéta