2024.04.25. - Márk
bohócdoktor vizit szja 1%

Csirke- ragu leves

Csirke- ragu leves

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók: 40 dkg csirkehús 1 db vöröshagyma 5 dkg gomba 5 dkg zöldborsó 5 dkg sárgarépa 5 dkg zeller 1 dl olívaolaj 2 dl tejszín tárkony ecet só bors 2-3 gerezd fokhagyma 1 l víz Elkészítés: A csirkehúst megtisztítjuk, esetleg kifilézzük, kockákra vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a csirkedarabokat, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük, azt is megpirítjuk, majd vízzel felengedve, fedõ alatt pároljuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, majd tárkonnyal, sóval, borssal ízesítve tovább fõzzük. Ha az alapanyagok megpuhultak, hozzáadjuk a gombát és a zöldborsót, illetve a tejszínt - ezzel sûrítjük -, ha szükséges tárkonyecettel is ízesítjük. Tálaláskor meghintjük reszelt citromhéjjal
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!