Ft
Csak regisztrált felhasználóknak!
Hozzávalók: 40 dkg csirkehús 1 db vöröshagyma 5 dkg gomba 5 dkg zöldborsó 5 dkg sárgarépa 5 dkg zeller 1 dl olívaolaj 2 dl tejszín tárkony ecet só bors 2-3 gerezd fokhagyma 1 l víz Elkészítés: A csirkehúst megtisztítjuk, esetleg kifilézzük, kockákra vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a csirkedarabokat, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük, azt is megpirítjuk, majd vízzel felengedve, fedõ alatt pároljuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, majd tárkonnyal, sóval, borssal ízesítve tovább fõzzük. Ha az alapanyagok megpuhultak, hozzáadjuk a gombát és a zöldborsót, illetve a tejszínt - ezzel sûrítjük -, ha szükséges tárkonyecettel is ízesítjük. Tálaláskor meghintjük reszelt citromhéjjal