2024.05.06. - Ivett, Frida

Paprika paradicsomba

Szép, húsos zöld paprikákat magjától és ereitõl megtisztítva egy tálba teszünk és forró vízzel leöntve, abban állni hagyunk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A paradicsomot szokott mód szerint fõzzük, kisebb fajta uborkásüvegekbe rakjuk az idõközben szitára rakott szikkadt paprikákat, az áttört paradicsomot ráöntjük, hogy jól ellepje s bekötve azután 1/2-2 órát gõzben lassan fõzzük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!