2024.04.25. - Márk

Sült pulykacomb fokhagymás tejben pácolva

Sült pulykacomb fokhagymás tejben pácolva
Sült pulykacomb fokhagymás tejben pácolvaA pulykacomb jóval több időt igényel, hogy kellően átsüljön, mint a csirkecomb, ezért ajánlatos jó pár órára, akár pár napra bepácolni! Hagyhatjuk a combot egyben de kis is vághatjuk a csontokat. A combokat megsózzuk, majd állni hagyjuk a páclében. (A tejhez hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az ételízesítőt és az őrölt borsot.) Ezt betesszük a hűtőbe 2 napra, majd a combokat tepsibe rakjuk és kevés levet ráöntve, illetve megpaprikázva és majoránnázva 180 fokon puhára sütjük. Tetszés szerinti körettel és savanyúsággal tálaljuk,
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:

- 1 pulykacomb
- 5-6 gerezd fokhagyma
- annyi tej, amennyi ellepi
- ételízesítő
- 1 kk majoránna
- 4 kk pirospaprika

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!