2020.11.30. - András, Andor

Csirkesaláta

Csirkesaláta
CsirkesalátaA csirkecombokat süssük ki. Amikor kihűltek, vágjuk fel kb. 1cm-es csíkokká. A maradék húsokat is szeleteljük fel csíkokká. A paprikát és a gyömbért aprítsuk fel – gyufanagyságú vékony csíkokká. Az újhagymákat átlósan vágjuk fel vékony szeletekké. A chilit magtalanítsuk, és aprítsuk fel. Keverjük el a szójaszószt, cukrot, ecetet, olajakat. Adjuk hozzá az aprított fokhagymát és chilit. Egy tálban keverjük el a gyömbér, paprika és újhagyma szeleteket, majd öntsük le az öntettel. Helyezzük rá a csirkeszeleteket, majd tálaljuk.
bohócdoktor vizit szja 1%

Hozzávalók:

- 2 csirkecomb
- 2 ek mogyoróolaj
- 1 ek szezámolaj
- 4 ek szójaszósz
- 1 ek kínai rizsecet
- 1 tk cuko
- 2 fokhagyma
- 2.5 cm gyömbér
- 1 kaliforniai vagy spanyol paprika
- 1 piros chili
- 5 újhagyma
- 1 marék koriander

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!