- 1 db sütnivaló kolbász
- 1 db májas hurka
- 1 db véres hurka
- 1 szelet csontnélküli fõtt tarja
- 2 db cékla
- 3 db krumpli
- libazsír
- só
- õrölt feketebors
- õrölt kömény
- kevés sör
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kolbászt és a hurkákat megszurkálom, beteszem egy zsíros serpenyõbe, ráhelyezem a tarját, mellé a hasábra vágott krumplit és a szeletelt céklát. Sózom, borsozom, a céklára szórok még köménymagot is. Letakarom alufóliával, és 180 C fokra elõmelegített sütõbe rakom. Idõnként megforgatom, s meglocsolom. A vége felé leveszem a fóliát, locsolok rá sört, s pirosra sütöm.