2024.04.25. - Márk

Tormás lazacos szendvics

Hozzávalók:

- 2 db szabadon választott pékáru
- füstölt lazac ízlés szerint
- 10 dkg túró
- 1-2 ek torma
- 1 ek magos dijoni mustár
- 1 ek tejföl
- só
- bors
- saláta
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A túrót kikeverjük a tormával, a mustárral, a tejföllel, és megfûszerezzük kis sóval és borssal.
A pékárut vastagon megkenjük vele, teszünk rá egy kis salátát, majd füstölt lazac szeleteket halmozunk rá.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!