Tészta:
60dkg liszt,
3tojás,
2dkg szalalkáli 3dl vízben feloldva,
5dkg zsír,
10dkg cukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Krém:
1 liter tejbe,
20 dkg cukrot,
2 dkg kakaóport összekeverünk és felforraljuk.
Belekeverünk 16 evõkanál búzadarát, keményre fõzzük.
Külön kikeverünk 10 dkg porcukrot, 20dkg margarinnal, majd a kihûlt... darás péphez hozzáadjuk. Betöltjük a lapokat. Én a két középsõ lap közé baracklekvárt kentem.
(oszthatod a krémet 3 felé,akkor nem kell lekvár.)Tetejére pici olajjal,gõz felett felolvasztottam 1 tábla ét tortabevonót és rákentem a kész tésztára, majd egy fél tábla fehér csokit, azt összevissza rácsorgattam. Ezután keresztbe és hosszába kb centinként végighúztam a hústût, így kapod meg a pávatollas mintázatot.