Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy serpenyõben melegítsünk vajat és dobjuk bele a manduladarabokat, majd öntsük rá a tésztát és keverjük bele a rumos mazsolát. Süssük a tésztát 4-5 percig, míg aranybarna nem lesz az alja. Ha átsült, fordítsuk meg, és süssük át a másik oldalát is.
Amint ez is kész, szaggassuk egyenletes darabokra egy villával, szórjuk meg porcukorral, és erõs lángon rázogassuk át úgy, hogy enyhén karamellizálódjon a császármorzsánk. Ezt követõen vegyük le a lángról, szórjuk meg még egy kis porcukorral és azonnal tálaljuk. Szokás baracklekvárral, eperdzsemmel tálalni, de lehet vaníliaszószt vagy almakompótot is mellé adni.
Jó étvágyat!