2024.04.19. - Emma

Húskenyér raclette

Hozzávalók: 40 dkg húskenyér, vaj, mustár, bors, 1 pritaminpaprika, 60 dkg raclette-sajt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húskenyeret a sütõtálkák méretéhez, alakjához igazodó darabokra vágom és a kínálóasztalra teszem. A paprikából csíkokat vágva szintén kirakom. A vendég kivajazza az edénykéjét, beleteszi a húskenye-ret, vékonyan megmustározza és megszórja frissen õrölt feketeborssal. Rátesz néhány paprikacsíkot és a szintén formára vágott raclette sajtot. Mindenki aranysárga színig süti.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!