Hozzávalók: 40 dkg húskenyér, vaj, mustár, bors, 1 pritaminpaprika, 60 dkg raclette-sajt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húskenyeret a sütõtálkák méretéhez, alakjához igazodó darabokra vágom és a kínálóasztalra teszem. A paprikából csíkokat vágva szintén kirakom. A vendég kivajazza az edénykéjét, beleteszi a húskenye-ret, vékonyan megmustározza és megszórja frissen õrölt feketeborssal. Rátesz néhány paprikacsíkot és a szintén formára vágott raclette sajtot. Mindenki aranysárga színig süti.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!