2024.04.20. - Tivadar

Pulykasaláta

Hozzávalók: 60 dkg pulykasült, 20 dkg sonka, 1 jégsaláta, 2 paradicsom, 1 konzerv óriás fehérbab, 3 szál újhagyma, 20 dkg eidami sajt, 10 dkg olívabogyó, 1 evõkanál dijoni mustár, 3 evõkanál balzsamecet, 2 gerezd fokhagyma, 1,5 dl olívaolaj, 1 evõkanál olasz fûszerkeverék.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az öntethez tedd egy keverõtálba a mustárt, a balzsamecetet, a reszelt fokhagymát, az olasz fûszerkeveréket és az olívaolajat. Keverd össze alaposan, majd tedd félre.

Egy nagy salátástálba tépkedd bele a jégsalátát, tedd bele a felkockázott sonkát, a paradicsomot, a sajtot, az olívabogyót, a felszeletelt újhagymát és a lecsepegtetett babot. Add hozzá az ujjnyi csíkokra vágott pulykasültet, öntsd rá az öntetet, majd óvatosan keverd össze.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!