Hozzávalók: 60 dkg pulykasült, 20 dkg sonka, 1 jégsaláta, 2 paradicsom, 1 konzerv óriás fehérbab, 3 szál újhagyma, 20 dkg eidami sajt, 10 dkg olívabogyó, 1 evõkanál dijoni mustár, 3 evõkanál balzsamecet, 2 gerezd fokhagyma, 1,5 dl olívaolaj, 1 evõkanál olasz fûszerkeverék.
Az öntethez tedd egy keverõtálba a mustárt, a balzsamecetet, a reszelt fokhagymát, az olasz fûszerkeveréket és az olívaolajat. Keverd össze alaposan, majd tedd félre.
Egy nagy salátástálba tépkedd bele a jégsalátát, tedd bele a felkockázott sonkát, a paradicsomot, a sajtot, az olívabogyót, a felszeletelt újhagymát és a lecsepegtetett babot. Add hozzá az ujjnyi csíkokra vágott pulykasültet, öntsd rá az öntetet, majd óvatosan keverd össze.
Jó étvágyat!