Egy középnagyságú fej káposztát meggyalulunk, besózzuk s egy lábasban, melyben elõzõleg már egy kis hagymát pirítottunk, beletesszük s pároljuk addig, míg megpuhult.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy pár szép paradicsomot petrezselyem s hagymával, kevés vízzel megfõzünk s szitán áttörünk. Ha a káposzta már puha, egy jó kanál liszttel meghintjük, elkeverjük, kis ideig pároljuk s azután a paradicsomlével felöntjük; ízlés szerint édesíthetjük is s fõzzük az egészet még egy darabig. Ha sûrû, vízzel hígíthatjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!