2024.04.20. - Tivadar

Savanyú raguleves

Hozzávalók: 40 dkg disznóhús, 15 dkg leveszöldség, 2 hagyma, 5 dkg rizs, 2 tojás, 1 ek tárkonyecet, 1 dl tejföl, só, bors, csipetnyi paprika, 1 csomó petrezselyemzöld, 1 dl olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A felhevített olajban megpirítom a kockákra vágott húst. 1 liter vízzel, vagy húslevessel (kockából) öntöm fel és félpuhára fõzöm. Hozzáadom a felaprított leveszöldséget és puhára fõzöm. A tojásokat elhabarom a tejföllel és állandó keverés közben a levesbe öntöm. Ecettel, vagy tárkonyecettel ízesítem és tálaláskor finomra vágott petrezselyemzölddel szórom meg.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!