Egy közepes nagyságú vöröshagymát vékony karikára vágunk fel, kevés olajon aranysárgára pirítunk és pirospaprikával, valamint 1 kávéskanál köménymaggal meghintünk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
4 db húsos zöldpaprikát metéltre vágunk és a hagymához keverjük, majd fedõ alatt puhára pároljuk.6 db fõtt tojást karikára vágunk és a megpuhult zöldpaprika mellé keverjük és 4-5 percig együtt sütjük. Ekkor 2 dl tejfölt öntünk rá, és egyszer megforraljuk. Nokedlivel vagy fõtt burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!