Ez, mostantól nem így van, mert 3 olyan különleges ételt mutatunk be, amely nem mindennapi finomság lehet az Ön asztalán.
Szereti a fagyit? Készített már sajttortát? Evett már gyorséttermi sajtburgert? Akkor most süssünk fagyit, panírozzuk be a készen csomagolt sajtburgert, és dobjunk a sütõbe egy szeletet a házilag készített sajttortából.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Agyunkban a hideg fagyi és a sütés hõmérséklete nem nagyon fér össze, mégis van a világon pár olyan étterem, ahol a fagyit megsütik, és különleges csemegeként tálalják. A sült fagyi elkészítésének titkát jobban õrzik, mint a Coca-Cola receptjét. Ha valaki ismeri ennek az ételnek a titkát, akkor azt ossza meg velünk és küldje el a Receptbeküldõ menüpontunk segítségével.
Sült sajttorta
Az egyszerû sajttorta elkészítése nem nehéz, de most tegyük egy kicsit különlegessé ezt a sós desszertet. Ha elkészítettük a tortát (fontos, hogy ne legyen nagyon folyékony benne a sajt), kicsit összeállt, akkor szeljük fel. Eközben egy serpenyõbe tegyünk egy kis olíva olajat, és forrósítsuk fel. Ha ez megvan, akkor tojássárgájában forgassuk meg a tortaszeleteket, és mint ahogyan a bundásos kenyeret szoktuk, süssük meg. Így sülve a torta már nem is annyira desszert, mint inkább köretként kerülhet az asztalra.
Sült sajtburger
Eddig megszokhattuk, hogy bemegyünk egy gyorsétterembe, és pár percen belül már ehetjük is a készen készített sajtburgert. Elõfordulhat, hogy mostantól egyre többen viszik haza a vásárolt sajtburgert, és készítenek belõle vacsorát a családnak. Egy amerikai étterem kínálatában pár hónapja már megtalálható a sült sajtburger. Elkészítése pofon egyszerû: Hústûvel összefogjuk a zsemlét, hogy ne essen szét, majd lisztbe, és tojásba forgatjuk (bepanírozzuk) és megsütjük.
Jó étvágyat kívánunk ezekhez a nem mindennapi sültekhez!