2024.03.28. - Gedeon, Johanna
bohócdoktor vizit szja 1%

Sonkás pácolt csirkemell

Sonkás pácolt csirkemell

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozáávalók: 50 dkg csirkemell 20 dkg fõtt-füstölt sonka 1 fej fokhagyma pár kanál medvehagymás pácolt olaj 1 tk. liszt só bors Elkészítés. A húst vékony csíkokra szelem, meglocsolom a pácolajjal és két gerezd fokhagymát nyomok bele, lefedem és hûtõbe teszem egy éjszakára. Másnap egy serpenyõbe tesszük a pácolt húst, az apró kockára vágott füstölt-fõtt sonkát, a maradék fokhagymát is rányomjuk, hirtelen készre sütjük. Sóval, borssal ízesítjük. Megszórjuk a liszttel, egy pici vizet öntünk alá, és egyet forralunk rajta. Köretnek hagymás babot és sült burgonyát adtam hozzá.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!