Ft
Csak regisztrált felhasználóknak!
Hozzávalók: 1 db nagy hátsócsülök 2 dl sör 1 kg krumpli 1 fej fokhagyma 2 e.k olaj só, bors. Elkészítés: A csülköt kicsontozzuk, 2-3 darabba vágjuk és bepácoljuk. A páchoz a fokhagymát lepréseljük, az olajat, sót, borsot beletesszük, ezzel alaposan bekenjük a csülköt, és 2-3 órára hûtõbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. A krumplit hasábokra vágjuk, és a tepsi aljára tesszük, egy kicsit megsózzuk. A bepácolt csülköt a krumplira tesszük, egy kis vizet öntünk alá. Lefóliázzuk, és betesszük sülni. K.B. 1 óra múlva levesszük a fóliát és sörrel locsolgatva szép pirosra, készre sütjük. Fólia alatt alacsony hõfokon sütöm, hogy megpárolódjon, utánna a pirításhoz emelem a hõfokot. Ha elkészült tálra teszem és savanyúsággal tálalom. Jó étágyat kívánok!