
A margarint 28 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját. A liszttel elkeverjük a sütőport és hozzáadjuk a felaprított gyümölcsöket és a reszelt narancs héjat. A tojásfehérjét a maradék 6 dkg porcukorral kemény habbá verjük és lágyan összekeverjük a margarinos masszával. Ezután hozzáadjuk a lisztes gyümölcsmasszát. Sütőpapírral bélelt őzgerincformába tesszük. 180 fokon kb. 45 percig sütjük. Ha kihűlt, olvasztott csokoládéval ecsettel lekenhetjük. Csokizás után egy kis darált mogyoróval díszíthetjük.		
			
		
		Hozzávalók:
- 8 tojás
- 34 dkg porcukor
- 40 dkg liszt
- 40 dkg margarin
- 1 sütőpor
- 5 dkg dió
- 5 dkg sótlan aprított mogyoró + a tetejére
- 5 dkg datolya
- 5 dkg füge
- 5 dkg aszalt sárgabarack
- 10 dkg aszalt szilva
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg kandírozott gyümölcs
- 1 db narancs reszelt héja
- 1 cs. vaníliás cukor