2021.06.19. - Gyárfás

Joghurtos saláta

Joghurtos saláta
Joghurtos salátaA salátát, a paradicsomokat és az uborkát megmossuk, tetszőleges méretűre daraboljuk, majd tálba tesszük. Az újhagymákat hosszában félbevágjuk, majd összefogva, mintha karikáznánk, felvágjuk. A joghurtba szórjuk, és összekeverjük. A fűszereket tehetjük az első lépésben vagy a második lépésben szereplő keverékre is, és összekeverhetjük. Felszolgálás előtt közvetlenül rakjuk rá a zöldségekre a joghurtos elegyet, vagy akár külön is ki lehet tenni az asztalra, és akkor mindenki magának szed. Tálaláskor is szórható a tetejére egy csipet oregánó.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:

- 240 g jégsaláta vagy fejessaláta
- 1 db nagy paradicsom
- 180 g kígyóuborka
- 4 szál újhagyma
- 120 g natúr joghurt
- ízlés szerint fűszerek, pl. oregano

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!