Tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. A krém elkészítése: A három tojás sárgáját, egy vaníliás cukorral és a sajttal kikeverjük. A tojásfehérjét felverjük a három kanál cukorral. A tejszínt felverjük az egy vaníliás cukorral és beletesszük a habfixálót. A két masszát és a tejszín kétharmadát egybekeverjük. A piskótára egy sor krém egy sor kávéba forgatott babapiskóta, megint egy sor krém. A tetejére teszem a maradék tejszínt és meg szórom kakaóval. Néhány órára hűtőbe tesszük, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók:
Tészta:
- 6 db tojás
- 18 dkg cukor
- 12 dkg liszt
- 2 evőkanál kávé
- késhegynyi sütőpor
Krém:
- 3 db tojás
- 2 db vaníliás cukor
- 3 evőkanál porcukor
- 2 db tejszínes sajt
- 5 dl tejszín
- 1 db habfixáló
-1-2 csomag babapiskóta
- főt kávé
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!