- 60 dkg csirkemellfilé
- 1-1 db sárga, zöld, piros kaliforniai paprika
- 1 cukkini
- 1 padlizsán
- 25 dkg gomba
- 2-3 paradicsom
- 8 kis fej hagyma
- só
- bors
- sült csirke fûszerkeverék
- napraforgó olaj
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húst kisebb kockára vagy csíkokra vágjuk, a sült csirke-fûszerrel jól beszórjuk, pár órára a hûtõbe tesszük.
A zöldségeket hasonló méretûre daraboljuk, a hagymát, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
A padlizsánt darabolás után jól besózzuk, és külön félretesszük. Errõl majd le kell önteni a levet, amit ereszt.
Kiolajozzuk a sütõt, felforrósítjuk, majd a húst kicsit átsütjük. A paradicsom kivételével rászórjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, és együtt sütjük tovább. A paradicsomot az utolsó pár percben adjuk hozzá.
Krumplival, rizzsel vagy csak friss kenyérrel fogyasszuk.