2024.04.19. - Emma

Céklás halsaláta

Hozzávalók:

- fél üveg ruszli
- 1 db ecetes uborka
- 15 dkg ecetes cékla
- 1 ek cukor
- 1 dl majonéz
- 1 pohár tejföl
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A céklát lecsepegtetjük és felcsíkozzuk. A halakat kivesszük a pácból, hosszában kettévágjuk, gerincüket eltávolítjuk, a farkukat levágjuk, majd kétcentis darabokra vágjuk. A majonézt összekeverjük a sóval, borssal, cukorral, tejföllel, petrezselyemzölddel, a céklával és a felkarikázott uborkával. A végén belekeverjük a a halat, majd legalább fél napra behûtjük. Tálalás elõtt újra átkeverjük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!