2020.12.02. - Melinda, Vivien

Frankfurti leves

Hozzávalók:

- 1 kicsi fej káposzta
- 1 db sárgarépa
- 1 db paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db vöröshagyma
- 1 pár virsli
- só
- bors
- 1 teáskanál majoránna
- 1/2 teáskanál köménymag
- 2-3 evõkanál olívaolaj
bohócdoktor vizit szja 1%

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a zöldségeket, a káposztát nagyon vékony csíkokra, a sárgarépát karikára, a paradicsomot, vöröshagymát kockára, a fokhagymát apróra szeljük. Az olívaolajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzátesszük a paradicsomot és a fokhagymát.

Tegyük rá a káposztát és fûszerezzük (só, bors, majoránna, kömény). Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje és fedõ alatt fõzzük, amíg megpuhulnak a zöldségek

Tegyük bele a felkarikázott virslit és fõzzük össze
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!